Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,799
    Thanks
    67
    Thanked 80 Times in 63 Posts
    Blog Entries
    1

    New Members cannot register

    One player from another site wanted to register here but he said the system won't let them.
    RISING CONVICTION! TRICERA BLUE!

    *Credits to RavenDCloud for the Amazing Sig*

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,247
    Thanks
    53
    Thanked 104 Times in 81 Posts
    I remember this issue existed before, and there was a bit of a post about it here: http://www.rangervision.com/showthre...gin-LadyBear82

    Some details for non-staff, as they can't few the thread (I might move it later). We have/had an automated user called The BanHammer who automatically detected when one IP address was used for multiple account, so we could ban them if necessary. It was mainly for an old archaic rule that you weren't allowed multiple accounts. Anyway, we found out the registration didn't work and someone had tried to manually add an account in Admin CP, but that account didn't allow them to post, even though all rights seemed to be set correctly.

    I don't know if it's the same issue again, but adding the person manually *might* work. I recall eventually someone found out what the issue was and fixed it, but that discussion was in a thread similar to this one in the Board News subforum, and seems to have disappeared since then, so I can't find the eventual solution. I don't have a direct line to Kage, Geeps or anyone else who might be able to help, so either we have to wait until they see this, or someone else has to contact them.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,247
    Thanks
    53
    Thanked 104 Times in 81 Posts
    Hey Blue, do you know if the member is able to register yet? Kage turned off some protections of the website hoping that would solve it. Otherwise I'm gonna try adding them manually, though I can't promise that will work.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,799
    Thanks
    67
    Thanked 80 Times in 63 Posts
    Blog Entries
    1
    I will tell him directly to try registering now

    UPDATE: He tells me he still cannot register.
    Last edited by Blue Buster; 06-16-2020 at 11:49 AM.
    RISING CONVICTION! TRICERA BLUE!

    *Credits to RavenDCloud for the Amazing Sig*

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,547
    Thanks
    2
    Thanked 75 Times in 28 Posts
    PM me the users email and I can set-up the account

    ^Made by Paul^

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,799
    Thanks
    67
    Thanked 80 Times in 63 Posts
    Blog Entries
    1
    Got it. Sending it now.
    RISING CONVICTION! TRICERA BLUE!

    *Credits to RavenDCloud for the Amazing Sig*

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2,799
    Thanks
    67
    Thanked 80 Times in 63 Posts
    Blog Entries
    1
    UPDATE: he signed in but now he says he cannot post.
    RISING CONVICTION! TRICERA BLUE!

    *Credits to RavenDCloud for the Amazing Sig*

  8. #8
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,247
    Thanks
    53
    Thanked 104 Times in 81 Posts
    Sounds like the same issue we had last time, but I cannot for the life of me remember who or what fixed it.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,547
    Thanks
    2
    Thanked 75 Times in 28 Posts
    I've checked all his permissions and that tells me he can, might have to do a deep dive later

    ^Made by Paul^

  10. #10
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,142
    Thanks
    23
    Thanked 129 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    1
    To answer Rage's question, we never fixed it because we never definitively determined what was causing the issue.

    The furthest I got was noting that the Server Error Log was full of Missing File Errors, so I was operating on the assumption that had something to do with it. I was waiting for Kurama to determine whether he wanted to contact either URLJet or VBulletin depending on who he thought had jurisdiction on that kind of issue.

    I don't recall what I crossed off the list prior, but it could also be related to accounts needing verification of their e-mail addresses to work (though with us direct creating them I would think this would bypass that as an issue).


    Also, we never upgraded to VB5, and its possible doing so might fix the issue as well since it would be a fresh install of the program without all the extra addons and tweaks we made to our VB4 over the years.

    If someone wants to give me Admin access again I'll be happy to do what I can to help, so someone just let me know what we decide to do.
    Last edited by GoldPhoenixRanger; 06-22-2020 at 04:44 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •